januar 30, 2020

Personvern

Personvern
Denne personvernpolitikken (“policy”) vil hjelpe deg å forstå hvordan Barnetsbeste.com bruker og beskytter dataene du gir oss når du besøker og bruker nettstedet.
Vi forbeholder oss retten til å endre denne policyen til enhver tid, hvorav du raskt blir oppdatert. Hvis du vil være sikker på at du er oppdatert med de siste endringene, anbefaler vi deg å besøke denne siden ofte.

Hvilke brukerdata vi samler inn
Når du besøker nettstedet, kan vi samle inn følgende data:
• IP-adressen din.
• Din kontaktinformasjon og e-postadresse.
• Annen informasjon som interesser og preferanser.
• Dataprofil angående din online oppførsel på nettstedet vårt.
Hvorfor vi samler inn dataene dine
Vi samler inn dataene dine av flere grunner:
• For bedre å forstå dine behov.
• For å forbedre våre tjenester og produkter.
• For å sende deg kampanjemail som inneholder informasjonen vi tror du vil finne interessant.
• For å kontakte deg for å fylle ut undersøkelser og delta i andre typer markedsundersøkelser.
• Å tilpasse nettstedet vårt i henhold til din online oppførsel og personlige preferanser.

Sikring og sikring av dataene
Barnetsbeste.com er forpliktet til å sikre dine data og holde dem konfidensielle. Barnetsbeste.com har gjort alt for å forhindre datatyveri, uautorisert tilgang og avsløring ved å implementere de nyeste teknologiene og programvaren, som hjelper oss å beskytte all informasjonen vi samler inn online.

Vår cookie-policy
Når du samtykker til å la nettstedet vårt bruke informasjonskapsler, samtykker du også i å bruke dataene den samler om din online oppførsel (analyser webtrafikk, websider du bruker mest tid på, og nettsteder du besøker).
Dataene vi samler inn ved hjelp av informasjonskapsler brukes til å tilpasse nettstedet vårt til dine behov. Etter at vi har brukt dataene til statistisk analyse, blir dataene fullstendig fjernet fra systemene våre.
Vær oppmerksom på at informasjonskapsler ikke tillater oss å få kontroll over datamaskinen din på noen måte. De brukes strengt for å overvåke hvilke sider du synes er nyttige og hvilke du ikke gjør, slik at vi kan gi en bedre opplevelse for deg.
Hvis du vil deaktivere informasjonskapsler, kan du gjøre det ved å gå til innstillingene til nettleseren din.

Koblinger til andre nettsteder
Nettstedet vårt inneholder lenker som fører til andre nettsteder. Hvis du klikker på disse koblingene, er Barnetsbeste.com ikke ansvarlig for dine data og personvern. Besøk på disse nettstedene er ikke underlagt denne avtalen om personvern. Sørg for å lese dokumentasjonen om personvern for nettstedet du går til fra nettstedet vårt.

Begrense innsamlingen av dine personlige data
På et tidspunkt kan det være lurt å begrense bruken og samlingen av dine personopplysninger. Du kan oppnå dette ved å gjøre følgende:
Når du fyller ut skjemaene på nettstedet, må du huske å sjekke om det er en boks som du kan la være avkrysset, hvis du ikke vil røpe din personlige informasjon.
Hvis du allerede har avtalt å dele informasjonen din med oss, kan du gjerne kontakte oss via e-post og vi vil mer enn gjerne endre dette for deg.
Barnetsbeste.com vil ikke lease, selge eller distribuere din personlige informasjon til tredjepart, med mindre vi har din tillatelse. Vi kan gjøre det hvis loven tvinger oss. Din personlige informasjon vil bli brukt når vi må sende deg reklamemateriell hvis du godtar denne personvernregelen.